lauantai 23. helmikuuta 2013

Kosketusalustan noutoa

Me on käyty vähän reenailee tota tokoo. Ihan hauskaa se on ollu. Meitsi on pitäny Kotiorjan hereillä esimerkiks suorittamalla tunnarin välillä ihan niin kuin se kuuluu ja välillä pistäny sen ihan ranttaliks. Tokossa on muuten yks tosi huippu liike - ruutu. Meitsi vetää sinne ihan täysillä ja ne nauhat menee siin sit rullalle ja tötsät kaatuu. Näytin mä tossa Kotiorjalle senkin, että minä tiedän, miten sekin homma hoituu oikein. Kotiorja oli jättäny lelun pois, ni meitsi vetäs sinne sit maahan. Siis niinhän sitä joskus silloin viis vuotta sitten treenattiin. No tästä Kotiorja sit herpaantu ja nyt se on alkanu opettaa mulle kosketusalustaa. Meitsi on vieny tänkin liikkeen hieman pidemmälle ja oon esittäny Kotiorjalle tosi monta upeaa kosketusalustan noutoa. Ei vaan kelpaa, höh. Kyllä mä vielä saan sen oppimaan, että se alusta kuuluu noutaa ja siitä kuuluu antaa joku tosi hyvä palkka!

Viimeks pääsin vetää PK-tottista, oli huippuu! Palkaks sain repiä Elliltä joululahjaks saatua narulelua ja siitä riekkumisesta sainkin kunnon fiilikset ja nous vähän aggret pintaan, hähää kunnon repimistä, mahtavaa!

Ollaan lenkkeilty umpihangessa, mut meitsi on pidetty törkeesti hihnassa suurimman osan aikaa, ei sais kuulemma lähtee peurametsähatkaan. Ei tajuu taaskaan Kotiorja, ei. Siinä se kunto vasta kasvais. Potkurilenkilläkin on käyty jokunen kerta. Siinä tulee kyllä hiukan kilpailufiilistä Liipan kanssa ja kun vaikuttaa siltä, et kakara olis nopeempi, ni meitsi runttaa sen siinä kohtaa penkkaan. Ihan kiva laji tuo potkurointi, kun siihen lisää taklauksen.

Liippa on reenannu agii ja vähän tokookin. Sillä oli joku tilapäinen mielenhäiriö ja parin viikon ajan se halus lähtee reeneihin, siis meijän Liinu. No, nyt on ollu vähän nihkeempää. Viimeks se oli ihan tohkeissaan, kun selvitti keppi"labyrintin". Se pöhkö luuli, et siinä on joku vaikea labyrintti, vaik nehän oli ohjurit niissä sen kepeissä. Ei se mitään, antaa sen hehkuttaa, kun on suorittanu hyppytekniikat ja labyrintit, se on ittestään niin ylpee reenin jälkeen.

Kotiorja on uskaltautunu kattomaan kevään koekalenteria, vielä koitetaan kuulemma, jos meitsin kroppa on siinä kunnossa. 

Lisäsin näin jälkikäteen (tassuun) vielä pakkoposetus kuvan, jonka Kotiorja halus ottaa tänään potkurilenkin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti