keskiviikko 7. elokuuta 2013

Jekku, pönötysmestari joutui tulliin

Meidän kakarakoira Jekku kävi tänään harjoittelemassa pönötystä ja ravaamista mätsärissä. Hyvin oli oppinu, oli meinaan sen ekat pönötys- ja ravaamistreenit, kun oli saanu palkintoja. Jekku oli meinannu, et helppo homma saada herkkuja, senkun seisoo ja ravaa pomppimatta. Jekku oli sijoittunu isojen pentujen punaisten toiseks. Palkinnoks se sai herkkuja, luita ja lelun. Prinsessa Liinu yritti väkisin päästä mukaan, taisi arvata, että olivat menossa misseilemään. Mut Liinu jätettiin tylysti kotiin. Ninni oli sentään päässy mukaan Ellin kanssa, kun hekin haluavat harjoitella näytelmähommia. Ninni oli saanu punaisen, mut sit ei ollu jaksanu enää isossa kehässä. Meitsihän ei oo koskaan ymmärtänyt noita missihommia, onneks mua ei sinne raahattu.

Jekku ei tienny sitä, että sen palkinnot joutu tulliin kotiin tultua ja....





Liinun kanssa oltiin eilen osteopaatilla ja me ollaan nyt molemmat kunnossa. Eli Liinu oli pysyny hyvänä sitten huhtikuisen hoidon ja meitsiltä hoidettiin vaan leikattua jalkaa ja muuten pientä hienosäätöä. Ja Kotiorjalle muistutukseks vielä se, mitä meille kerrottiin, eli nyt saa päästellä, eikä meitsiä saa turhia rajoittaa! Jee!
 

1 kommentti:

  1. Jekulla taitaa olla vielä paljon oppimista verotuksesta.
    Jekku on kyllä fiksu poika. Tietää, mitä pitää tehdä palkintoja saadakseen. Ainahan niistä jotain jää itsellle verotuksen jälkeenkin.

    VastaaPoista