sunnuntai 18. elokuuta 2013

"Reipas pieni paimenpoika"

Jekku-kakara aloitti sit virallisen epäviralliset koiranäyttelyhommat. Eli se osallistui tänään Turun pentunäyttelyyn. Oli kuulemma antanu tuomarin kattoo hampaat ja koplata, ilman mitään vastalauseita ja muutenkin esiintynyt lunkisti. Siinä kävi sit niin, et ipana sai kunniapalkinnon ja oli ROP-pentu (no, Jekku olikin kyllä ainoo mudi). Oman kehän ja ryhmäkehän välissä Jekku oli käyny tallihommissa, kun näyttely oli ollu raviradalla, ihan "meidän" tallin vieressä. Sieltä poika oli sentään tajunnu ottaa hiukan maalaista uskottavuutta tassuihin savitarhasta. Mut ei ollu auttanu ryhmäkehässä, sieltä oli saanu poistua heti, niin kuin mudit yleensä.

Tässä kakaran arvostelu (tuomari Tarja Löfman):

Tasapainoisesti kehittynyt. Oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä purenta ja pigmentti.Vaaleat silmät. Rodunomaiset linjat päässä. Oikea raajakorkeus. Riittävästi kulmautunut edestä ja takaa. Köyristää hieman ylälinjaa. Erinomainen karvanlaatu, jossa sopiva laineikkuus. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Reipas pieni paimenpoika.


Päästiin tänään kaikki hakuun ja oli ihan superia! Mä vedin täysillä, kun tehtiin ilmaisutreeniä isolla hiekkakentällä. Lopuks annoin kaikkien maalimiesten silitellä ja palvoa mua. 

Pari kuvaa vielä kakarasta loppuun.

KP:t , ROPit, kaiket

Vähän jo väsyttää

Liinu-missi-prinsessan on pakko tunkea posetuskuvaan

Kävihän pieni reipas oikeasti paimenessakin ja hienosti meni


2 kommenttia:

  1. Jekku: tuleva Mr.Mudi.
    Liinu taisi olla vain kateellinen Jekun ruusukkeista.

    VastaaPoista
  2. Hyvä Jekku, hyvät geenit! :) t: Tapu-täti et co

    VastaaPoista