keskiviikko 3. joulukuuta 2014

TestamenttiJäähyväiset

Jekku ja Liinu, te olette nyt valmiit yhdessä ottamaan vastuun laumasta ja pitämään huolta Kotiorjasta. Liinu on jo ottanut vastuuta metsästyshommista, hän voi jatkaa sitä. Toinen tehtävä Liinulla on olla Kotiorjan lämpöpatteri, sekin Liinulta sujuu luonnostaan.

Jekku sun harteille tulee enemmän vastuuta. Vastuuta, johon olen sinua nämä puolitoista vuotta kasvattanut. Pidä Kotiorja liikkeessä, hyvässä ja pahassa. Vie sitä harrastuksiin, hyödyt siitä itsekin. Muista kisoissa välillä antaa sille onnistumisen iloa, muuten voit toteuttaa itseäsi, ei pidä liikaa asettautua annettuihin rajoihin, se tappaa luovuuden. Kotona muista tarkistaa pöydät ja hyllyt aika ajoin. Tutki reput, kassit, kaikki, myös vieraiden, ei voi koskaan tietää mitä hyödyllistä löytyy. Vartioi laumaa, tunnista äijät, puolusta! Sun täytyy huolehtia tästä, Liinu ei osaa erottaa todellista uhkaa, vaan puhkaa turhistakin.  Pidä Jekku vieraat järjestyksessä, tämä on meidän koti ja sinä määräät täällä.

Mun täytyy nyt mennä. Husaarit ovat mut kutsuneet.

Teidän ainoa oikea johtaja, Manta.


1 kommentti:

  1. Voi Manta! Miten me nyt Jirin kaa osataan olla Mudilassa, kun et ole enää järjestystä pitämässä? Emme oikein usko Jekun auktoriteetin vielä riittävän.
    Hyvää matka sinulle sinne koirataivaan unkarilaisosastolle! Vie Piskille terveiset, kun käy naukseriosastolla Allua moikkaamassa! Jiri komppaa, vaikkei tiedäkään, kuka Piski oli.

    VastaaPoista